Borvidéki Bortúrák

A Pannonhalmi Borvidék mintegy 650 hektárnyi művelt szőlőültetvényével Magyarország egyik legkisebb, de talán leghosszabb szőlészeti-borászati múltra visszatekintő régiója. A térség a bencés szerzetesek évezredes hagyományai nyomán, a magas fokú szőlőművelés, a kíméletes borkészítés és immár a minőségi vendéglátás útján halad egykori (el)ismertségének visszaszerzése felé.

Ismerje meg ezt az egyedi klimatikus és talajtani adottságokkal bíró borvidéket, fedezze fel a borvidéki pincészetek sajátosságait! 

Vegyen részt az évente három alkalommal (januárban Vince nap táján, Pünkösdkor és novemberben Márton nap apropóján) megszervezésre kerülő pincejárásokon vagy kérje bortúra ajánlatunkat, akár egy délutánról, akár egy hosszú hétvégéről van szó!

Ha további információkat szeretne kapni lehetséges bortúra csomagjainkról vagy egyéni programterv összeállítását szeretné, vegye fel velünk közvetlenül a kapcsolatot:

Bortúra részletek, további érdeklődés

E-mail cím:
Név *:
Kérdések, igények *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Lehet céges összetartás, családi kirándulás, túrázós kikapcsolódás, boros szakmai látogatás, családi ünnep vagy évforduló…

Kontakt, további információ, jelentkezés:

Pannonhalmi Borvidéki Bor-Promóciós Kft., Borbély Sándor

Telefon.: 20/566 0803; e-mail: sandor.borbely@borpromo.hu