BORKÓSTOLÓ HÁZHOZ MEGY

'A BORKÓSTOLÓ HÁZHOZ MEGY' exkluzív szolgáltatásunkat egy baráti összejövetel ihlette... Az ismerős társaság azt kérte, hogy pincejárás ide, bortúra oda, ők 'otthon' szeretnének ízelítőt kapni a Pannonhalmi Borvidék boraiból. Nosza kiválasztottunk 6 - 8 tételt és a következő alkalommal, másfél órában bemutattuk a borvidéket. Siker, jó ötlet - ezt követően, kérésre 'A BORKÓSTOLÓ HÁZHOZ MEGY'! ...természetesen igény szerinti tételszámmal, időtartamban, kóstolópoharakkal, dugóhúzóval!

A program szakmai vezetője Borbély Sándor, aki már több mint 10 éve aktív résztvevője a Pannonhalmi Borvidék életének. Pincejárások, bortúrák és sok-sok borkóstoló lebonyolítása köthető a nevéhez, és folyamatos önképzéssel naprakész bor szakmai kérdésekben, a borvidéki borok ismeretében és bemutatásában egyaránt...

Céges rendezvény? Névnap - születésnap? Egy éjszakás csoport a szállodában? Házibuli? ...vagy csak úgy? Egyeztessük a kívánságokat és már indulunk is! A bor örök, a program exkluzív.

Szolgáltatásunk három költség részből tevődik össze:
Rendelkezésre állás, kitelepülés - az összeg nagyságát döntően a helyszín Pannonhalmától 'mért' távolsága határozza meg.
A borkóstoló lebonyolítása 20 főig 25.000Ft, több résztvevő esetén egyedi ajánlat alapján.
A borsorban szereplő borok költsége... Ez attól függ, hány tételes, milyen borokból álló sort szeretne a Megrendeleő. Lehet 4 - 6 - 8 vagy akár 10 tételes... Az árakról a borvidéki online borboltunkban tud tájékozódni. 
A borkóstoló időtartama 1-2 óra a borsortól és a társaság aktivitásától, kedvétől függően....
Kérjen ajánlatot!

BORKÓSTOLÓ HÁZHOZ MEGY további érdeklődés

Ha további információkat, árajánlatot szeretne kapni 'kihelyezett' borkóstolóinkról, kérjük vegye fel velünk közvetlenül a kapcsolatot:

E-mail cím *:
Név *:
Kérdések, kívánságok *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Kontakt, további információ, árajánlatkérés:

Pannonhalmi Borvidéki Bor-Promóciós Kft., Borbély Sándor

Telefon.: +36 20 566 0803 ; e-mail: sandor.borbely@borpromo.hu