Megnyitottunk - borvidéki online BORBOLT

2018.04.25.

Könnyedén beszerezheti kedvenc borát vagy megkóstolhat még nem próbált nedűket - a Pannonhalmi Borvidék meghatározó pincészeteinek dinamikusan változó kínálatával megnyílt a borvidéki online BORBOLT!

Akár egy palackkal is rendelhet, de a szállítási költséget figyelembe véve kedvezőbb, ha 6 palackot választ ki és rendel meg. Ahogy ez a népszerű web áruházaknál megszokott, rugalmas szállítás - házhozszállítás vagy pick pack pontra szállítás, több féle fizetési lehetőség - utánvét, online bankkártyás fizetés vagy előreutalás... Próbálja ki!

Megrendelése összeállításánál szíveskedjen figyelembe venni, hogy 6 palack alatti (7.500g-nál könnyebb csomag) megrendelés esetén Pick Pack pontra történő szállítást nem tudunk vállalni, a futárszolgálatos szállítás lehetséges. 6-nál kevesebb palack (7.500g-nál könnyebb csomag) esetén a szállítási költség 3.500Ft. 6 vagy több palack rendelése esetén 1.500Ft a futárszolgálatos kiszállítás költsége és 1.000Ft Pick Pack pontra történő szállítás esetén. Megrendelésének értékét online fizetéssel, bankkártyával (a symplepay online fizetési rendszeren keresztül), utánvéttel vagy előreutalással egyaránt kiegyenlítheti. Utánvétes fizetési mód esetén ennek költsége 450Ft futárszolgálatos kiszállításnál és 200Ft pick pack ponton történő átvétel esetén csomagonként. Természetesen Magyaroszágon kívüli megrendeléseket is kezelünk, de ilyen esetekben a szállítási kötség vonatkozásában egyedi ajánlatot adunk.

Válassza az egyszerűt, rendeljen a borvidéki online BORBOLT-ból!

További információkétn hívja a +36 20 566 0803-as telefonszámot, illetve olvassa el a 'Vásárlási feltételek' és 'Vásárlói tájékoztató' menüpontokat.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!