Hogy miért...

2021.02.23.

... a borvidéki online BORBOLT?

Mert a Pannonhalmi Borvidék meghatározó pincészeteinek - Ács Pincészet, Babarczi Szőlőbirtok és Pince, Cseri Pincészet, Hangyál Pincészet, Herold Pince, Németh Borház, Pannonhalmi Főapátság pincészete, Pécsinger Szőlőbirtok, Tar Pincészet - kiváló tételei együttesen érhetőek el itt.
- Ennyi?
Nem! - mert rendelhetsz egy palackot, hármat, hatot, tizenötöt... egy tételből vagy több tétel összeválogatásával, egy pincészettől vagy többtől.
- Egyéb?
Kérhetsz pick pack pontos kiszállítást vagy házhozszállítást is és fizethetsz bankkártyával, előreutalással vagy akár utánvéttel.
- És?
Látod az aktuális készletet és 'békeidőben' a rendelés beérkezését követő második munkanapon útnak indulnak a megrendelt palackok.
- Még valami?
A palackokat 3, 6, 12 palack számára kialakított, speciális, több rétegű, betéttel ellátott kartonban küldjük, amely kiválóan védi a palackokat. Nincs tudomásunk törésről vagy palack sérülésről!
- Más, esetleg?
Rendelhetsz borvidéki logóval díszített kóstolópoharat vagy akár házi készítésű levendulaszörpöt is...
- Vége?
Nem! A rendeléshez borkóstoló házhoz megy online szolgáltatásunk is kapcsolható. ...és rendre valamilyen apró ajándékot is küldünk a palackok mellé!

- Na ez így már igen! :-)


vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!