Bővült a Pannonhalmi Borvidék együttműködő pincészeteinek köre - Soós Pincészet, Nyúl

2015.03.25.

Legnagyobb örömünkre már egyre köztudottabb, hogy a Pannonhalmi Borvidéken olyan együttműködés valósult meg, amely eredményeként mind a borvidék, mind a borvidéki pincészetek, a bortúra, borkóstoló programok egyre ismertebbek a szakma és a borkedvelők körében egyaránt.
... és most ez az együttműködés tovább bővül egy újabb pincészet csatlakozásával!

Soós Pincészet logójaA SOÓS PINCÉSZET családi vállalkozásként Nyúlon az Európai kuriózumnak számító Sárkánylyuk vízmosás mellett a„Kökörcsin túraútvonal” egyik csomópontjában, egy örökség védelem alatt álló kápolna szomszédságában található. A helyben termeszett szőlőből minőségi, többszörösen díjazott kiváló borokat készítenek. Vevőkörük a hazai vevőkön kívül Ausztriából, Németországból, Svájcból, Szlovákiából érkezik. A Soós bornak a térségben neve van, gyakran arany fokozatú minősítést kapnak. A
borház kóstoltató épülete 50 főnek tud XXI.századi körülmények között helyet adni, így kiváló célállomása bortúráknak, baráti, családi vagy céges borkóstolóknak! Előzetes bejelentkezés alapján egész évben várják a borkedvelőket, (bor)turistákat! További infomrációk a pincészet honlapján érhetők el - www.soospinceszet.hu A borvidéki együttműködésben a következő meghatározó pincészetek vállalnak folyamatosan kiemelt szerepet:

Ács Győrgy Pincészete, Győrújbarát - www.acspince.hu

Deé Családi Pincészet, Győrújbarát - www.deepinceszet.hu

Babarczi Szőlőbirtok, Győrújbarát - www.babarczipince.hu

Hangyál Pince, Nyúl - www.hangyal.hu

Cseri Pincészet, Nyúl - www.cseripince.hu

Pannonhalmi Apátsági Pincészet, Pannonhalma - www.apatsagipinceszet.hu

Huszár Pincészet, Pázmándfalu - www.huszarpinceszet.hu

Az együttműködő pincészetekkel továbbrs is a borvidék népszerűségének kiszélesítésén dolgozunk! Bortúra, borkóstoló? Keressen bennünket vagy közvetlenül az együttműködésben résztvevő pincészeteket!

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!