Borrendi avatás, újbor verseny eredmények

2013.12.06.

November 30-án próbát tettek és ünnepélyes ceremónia keretében borrendi taggá avatták a jelölteket a Pannonhalmi Apátság bazilikájában.

A Pannonhalmi Szent Márton Borrend ünnepi űlésének keretében tettek sikeres próbát a tagjelöltségre avanzsálók a pannonhalmi művelődési házban. Az ünnepi űlést megtisztelték jelenlétükkel az ország külömböző részeiről érkező vendég borrendek is.Pannonhalmi Szent Márton Borrend avatási ceremóniája az Apátság bazilikájában

Az avatási ceremóniára, igeliturgia keretében a
 Pannonhalmi Apátság bazilikájában került sor. Rendes tagok, tiszteletbeli tagok és borapród avatásra is sor került. Az avatási ceremóniáról a Győr+ TV tudósítása itt tekinthető meg...  

A borrendi avatást követően került sor a VIATOR Étteremben a 2013. évi Pannonhalmi Újbor Verseny eredményhirdetésére. Ahogy Fekete Kinga, a borverseny elnöke összegezte, az évről-évre megrendezett újbor versenyre érkező borok minősége folyamatos javulást, fejlődést mutat. Ebben az évben a nevezett tételek több mint 25%-a kapott arany minősítést!

Pillanatkép az újbor verseny eredményhirdetésérőlA borverseny eredménye itt   itt tekinthető meg...

Természetesen az eredményhirdetést követően a közönség meg is kóstolhatta az újborokat. lehetőség nyílt a borászokkal történő beszélgetésre, szakmai egyeztetésre is.

A borrendi ceremóniákon és az újborverseny eredményhirdetésén készült képeket ide kattintva tekintheti meg...

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!