Aktualitások a `borpromo` működésével kapcsolatosan

2020.03.18.

Kis csapatunknak is szembe kell néznie a COVID-19 okozta kihívásokkal, amelyekre lehetőségeink szerint rugalmasan reagálunk.

A'borpromo' ügyfeleket, vendégeket érintő működése, szolgáltatásai tekintetében az aktuális helyzet a következő...    A pincejárások időpontja és lebonyolítása vonatkozásában nem határoztunk el módosítást, de dolgozunk egy 'B' terven, minden esetre...     A 'Borvidéki Bortúrák' és a 'Borkóstoló Házhoz Megy' szolgáltatásunk estében a jelen helyzetben nem tudunk június 01. előtti időpontokat lekötni. A már lekötött időpontú csoportoknál a központi rendeletekkel, szabályozókkal összhangban, az érintettekkel történő egyeztetések alapján hozunk döntést.

'Borvidéki online BORBOLT'-unk nyitva áll, az online rendelések lehetősége változatlanul működik! Ajánlásunk, hogy a személyes kontaktusok csökkentése, elkerülése érdekében rendelésénél az utánvét helyett válassza az online bankkártyás fizetési módot, illetve a Pick-Pack Pontos kiszállítás helyett a házhozszállítást!     Azt gondoljuk, hogy a borbeszerzés kérdése jelen helyzetben sokat zuhant a prioritási listán, de néha minden nehézség közepette jól eshet egy-egy palack bor...

Mindenkinek türelmet, kitartást és legfőképpen egészséget kívánunk!

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!