`Pincejáró kisokos` a január 20-22-i Vince napi pincejáráshoz

2017.01.03.

Több kérdés is felmerülhet, főként az első ízben `pincejárók` részéről, ezért megpróbáljuk összefoglalni a legpraktikusabb tudnivalókat...

A pincejárás részletes programja és menetrendje itt érhető el...
Január 21-én sokan veszik igénybe a borvidéki buszjáratot, amelyre Győrben két helyen lehet felszállni, a Famulus Hotelnél és a belvárosban, a Rába Hotelnél. A belvárosi megálló 2-3 perc sétára van a vasútállomástól és 3-4 percnyire a buszpályaudvartól, így ha valaki távolabbról érkezik, akkor is kényelmesen folytathatja útját a borvidéki buszjárattal.
A borkóstoló időpontok minden esetben igazodnak a borvidéki buszjárat menetrendjéhez, így senki sem marad le semmiről...
A Hangyál Pince, Cseri Pincészet és Soós Pince esetében Nyúlon a borvidéki buszjárat egy központi helyen az úgynevezett 'nagy hídnál' (Szurdik u., Madarász u. Héma u. kereszteződés) áll meg. Innen 3-8 perc sétával érhetőek el az említett pincék. Pannonhalmán az első megálló a Fő téren lesz, ahonnan 4 perc sétával érhető el a Herold Pince. A rövid séták alatt is meg lehet fázni vagy ázni, ezért az időjárás előrejelzés függvényében érdemes esernyővel, réteges öltözködéssel készülni. Fontos még, hogy a borvidéki buszjáratok innen is menetrendszerűen indulnak, tehát aki utazni akar időben érjen vissza leszállás helyéhez, a megállóhoz!
A borvidéki buszjárat igénybevételéhez, a programokon való részvételhez kérjük az előzetes regisztrációt, lehetőleg január 17-ig. Ennek oka, hogy az igények összesítésével a lehető legjobban tudjunk készülni a pincejárók fogadására. Így ki tudjuk választani a megfelelő buszokat és a pincészetek fel tudjanak készülni egy-egy borkóstoló időpontban a vendégek érkezésére. A regisztráció során sem a borvidéki buszjárat sem a borkóstolók díját nem kell előre kifizetni-átutalni. Minden költség a helyszínen fizetendő.
A napijegy a borvidéki buszjáratra a felszálláskor kézpénzben fizetendő és több programhelyen is csak kézpénzzel lehet fizetni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében érdemes ezt szem előtt tartani.
A pénteki és a vasárnapi napon több pincészet is csak előzetes időpont egyeztetést követően várja a látogatókat. Javasoljuk a közvetlen kapcsolatfelvételt a kiválasztott helyekkel és így egyszerűbben és gyorsabban egyeztethető minden részlet...
Ha további kérdés merül fel, ne hánykolódjon kétségek között, hívja  a következő telefonszámot: 20/566 0803 vagy írjon e-mailt a sandor.borbely@borpromo.hu -ra!
... a jó pincejáró idő szervezése folyamatban van! :-)


vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!