`Pincejáró kisokos`

2016.10.27.

Több kérdés is felmerülhet, főként az első ízben `pincejárók` részéről, ezért megpróbáltuk összefoglalni a legpraktikusabb tudnivalókat...

November 12-én sokan veszik igénybe a borvidéki buszjáratot, amelyre Győrben két helyen lehet felszállni, a Famulus Hotelnél és a belvárosban, a Rába Hotelnél. A belvárosi megálló 2-3 perc sétára van a vasútállomástól és 3-4 percnyire a buszpályaudvartól, így ha valaki távolabbról érkezik, akkor is kényelmesen folytathatja útját a borvidéki buszjárattal.

A borkóstoló időpontok minden esetben igazodnak a borvidéki buszjárat menetrendjéhez, így senki sem marad le semmiről...

A Hangyál Pince, Cseri Pincészet és Soós Pince esetében Nyúlon a borvidéki buszjárat egy központi helyen az úgynevezett 'nagy hídnál' (Szurdik u., Madarász u. Héma u. kereszteződés) áll meg. Innen 3-8 perc sétával érhetőek el az említett pincék. Ennyi idő alatt is meg lehet fázni vagy ázni, ezért az időjárás előrejelzés függvényében érdemes esernyővel, réteges öltözködéssel készülni. Fontos még, hogy a borvidéki buszjáratok innen is menetrendszerűen indulnak, tehát aki utazni akar időben érjen oda a megállóhoz!

A borvidéki buszjárat igénybevételéhez, a programokon való részvételhez kérjük az előzetes regisztrációt. Ennek oka, hogy az igények összesítésével a lehető legjobban tudjunk készülni a pincejárók fogadására. Így ki tudjuk választani a megfelelő buszokat és a pincészetek fel tudjanak készülni egy-egy borkóstoló időpontban a vendégek érkezésére.

Az Aranypatkó Fogadó kiváló Márton napi specialitásokkal és kedvezményes ajánlattal várja a vendégeket. Érkezéskor ne felejtse elmondani a kedvezményt biztosító mondókát! :-)

A napijegy a borvidéki buszjáratra a felszálláskor kézpénzben fizetendő és több programhelyen is csak kézpénzzel lehet fizetni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében érdemes ezt szem előtt tartani.

Az előző pincejáráson szemrehányó pillantásokat kaptunk, mert nem tudtunk borvidéki logós kóstolópoharat adni a vásárolni kívánóknak. Most nem követjük el ezt a hibát. A borvidéki buszjárat buszain lehetőség lesz a vásárlásra, sőt, nyakba akasztható kóstolópohár-tartó is elérhető lesz! :-)

A pénteki és a vasárnapi napon több pincészet is csak előzetes időpont egyeztetést követően várja a látogatókat. Javasoljuk a közvetlen kapcsolatfelvételt a kiválasztott helyekkel és így egyszerűbben és gyorsabban egyeztethető minden részlet...

Ne feledje a 'PINCEJÁRJ, FOTÓZZ és NYERJ' kezdeményezésünket! Örökítse meg a pincejárás különleges, emlékezetes pillanatait és küldje el nekünk vagy töltse majd fel a honlapon! A fotókat közzétesszük galériánkban és egy palack bort is nyerhet! :-)

Ha további kérdés merül fel, ne hánykolódjon kétségek között, hívja  a következő telefonszámot: 20/566 0803 vagy írjon e-mailt a sandor.borbely@borpromo.hu -ra!

... a jó pincejáró idő szervezése folyamatban van! :-)

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!